Kariéra
Kariéra
Chtěl bys úsměv?
To je smůla!
Na ten už tu nezbývá
Když se každý
místo štěstí
kariérou zabývá
Tak co?
Dělá ti to slast?
Pro svůj profit
všem ostatním
takhle podle
kopat past
Za tyhle tvý manýry
s sebou všechny stáhneš do díry
celou rodinu zaprodej
však pak už v nás oporu nehledej
Prober se...tohle už je moc
stejně je to zas holka na jednu noc
a rodinu ti nikdo už nevrátí
Tak dělej! než se ti rozvrátí...
Publikoval(a):
Hášaša, 9.12.2019