Mrznu
Mrznu
Ruce prázdné
srdce hasne
V závěji dění
smuteční hra
sněhu jiskření
Z mrazu smutnění
Slzy hrají
slzy vyprávějí
ve vánici
v závěji
Zima srdci hraje, zní
ledy nehřejí
Ledy bílé
tak urputné
studí,chladí
zase mě zradí
Zradí mou naději
Ledy přece nehřejí
zima třeskutá
na rtech ulpívá
a mě bělají vlasy
jinovatkou asi
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.12.2019