Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TEPLA TĚL

TEPLA TĚL

Martin Havlíček Básně » o Lásce

Anotace: Ramona a Martin...Spolutvorba pro duši...:)

v rozpálené lázni básně
se chvějí verše z děl
co vystřelují z vířivek
bublinky plné vášně
choreografie pokrývek
kreslí linie kadeří
vyšlehne záblesk zřítelnic
a silou ohně udeří

zažehne tepla těl

nořím se hlouběji do vůně
něhy tvých vlasů z růží
souznění pozornost obrací
k vnitřní ženě a muži

pozván skrze bránu dechu
brázdit vody jejích moří
porozumět vnitřním světům
kde se lidská láska tvoří

mluvili očima o rozkoši
o zalité zahradě v bezesné noci
o explozi z extáze v extraktu moci
kde perly se na kůži lákavě rosí

přes bříška prstů doteky psali
o síle touhy ducha a šelmy
vine se královna ke svému králi
prolnutí v sobě zpátky si vzali
aby se navěky milovali

velmi
Publikoval(a): Martin Havlíček, 7.12.2019
Přečteno (201x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Klarineb, donne, děda včela, Makaveli

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 04:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti