Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cena Lásky

Cena Lásky

IDK Básně » o Lásce

Anotace: Když mi bylo 14...

Ptal se kolik nedospělá láska stojí.
Ptal se mě, že kde ji koupí.
A já o lásce vlastně ani nic nevěděla,
ale zklamat jsem ty černý oči nechtěla,
tak jsem si něco vymyslela.
Protože jsem lhářka,
dokázala jsem mu do očí lhát.
A protože jsem d*vka,
řekla jsem: "žádný zadarmo, žádný dát!"

Tak mi zaplatil za odpověď láskou bez lásky,
a já mu řekla, že láska ale není na prodej.

Stejně přišel znova po pár dnech.
Další otázka mi málem vyrazila dech.
Už se neptal kde lásku sežene,
ale kolik stojí moje.
"Moje láska bez lásky a vášeň bez polibků zbytečnejch,
orgasmy si můžeš koupit v noci, po dnech propitejch,
moje srdce v nabídce ale není."
Říkala jsem, dokud si nepřestal kupovat půlnoční milování
a nezačal mě vozit v noci autem za město.

Víš kolik láska stojí?
Jednu blbou otázku o ceně milování,
růžový rty a pár minut objímání

Teď ptá se mě na lásku každej den,
pořád se ptá co stojí.
A pro ostatní, co už bejt sám bolí,
jestli bych jim ji nedala taky.
Dělá z nás nedospělých lásek šla*ky.

A protože jsem taková lhářka, řekla jsem těm černejm očím,
že ji maj ve večeře za rohem, ať si tam pro ni skočí.
A řekla jsem, že prázdný slova u prázdnýho milování nikdo nechce,
tak ať mi je už dospělý, co mě v noci vozí autem, necpe,
jediný kdo o ně kdy stál,
je ten muž, co na cenu se mě ptal,
protože žádnou cennou lásku nikdy nepoznal.

A ta nedospělá láska, když je bez lásky, nemá taky žádnou cenu,
protože se rozpadne v létě za pár drobnejch, když to nepřeženu.
A až ji začnou prodávat i jiný,
třeba nějakou pozná...
a ty noční objetí v autě pro mě slevní,
buď on nebo mhdéčka budou levný
a já snad už ne.
Publikoval(a): IDK, 6.12.2019
Přečteno (151x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti