Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Znovuzrozený

Znovuzrozený

Rád bych vložil duši do této básně
nebral život pro jednou zas tak vážně
chtěl bych políbit znenadání orosenou růži
a vzkázat že soucítím s těmi co zrovna nebyli ve své kůži
tehdá když se země zachvěla mírně poprvé
v každém smutku je možná skrytý malý kousek naděje
proto po udání mého předčasného skonu
zaveršujte mi než se probudím... a nadechnu znovu
Publikoval(a): Makaveli, 5.12.2019
Přečteno (118x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J.F.Julián, Bezhlavý rytíř, slunečnice69, donne, Klarineb, Mirastus, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti