Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tobě WILLIAME S. BURROUGHSI

Tobě WILLIAME S. BURROUGHSI

Mam mokrý sny, v nich prší propylenglykol, nasycenej etizem,
Přede mnou krásný dny, hulíme bongy s hubenou Nikol, a to trapný ticho, už mi svědomí nehryže

Den co den, blackout
Noc co noc, blackout
Poztrácený hadry
Kousky nedopsanejch satir

Den co den, blackout
Noc co noc, blackout
Nedá se svítit
Nemůžu přestat

Budim se odpoledne
Oteklej a pomlácenej
Cold hearted, cold guy
A nota bene, cejtim se spokojeně
Publikoval(a): Deafness, 2.12.2019
Přečteno (62x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti