Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Telegramy

Telegramy

Přistáli jsme zdárně!
Když jsme vyšli ven,
přijali nás chladně.
Roald Amundsen.

***

Todle nemá perspektivu.
Kašlem na práci.
Dotáhnout to někam chceme.
Vaši burlaci.

***

Lásko, jen mě neopuštěj.
I když cítím pár vin,
z opice už jsem se dostal!
S láskou, Charles Darwin.

***
Včera jsem byl na tahu.
To je škoda slov.
Někdy budu vyprávět.
Garri Kasparov.

***

Rukopis jsem přečet.
Bože, to byl hnus.
Život není pírko.
S úctou, Ikarus.

***

Chtěl jsem to napsat ještě večer.
Pak jsem to nechal na ráno.
Nevidíš si na špičku nosu.
Navždycky sbohem. Cyrano.
Publikoval(a): netWoor, 2.12.2019
Přečteno (86x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Psavec, Jikra, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti