Byla jednou dívka...já
Byla jednou dívka...já
Anotace: asi ani nevím co k tomu napsat...prostě jsem jen psala...
V mtvolném tichu, křičím,
v rozmarném slibu, brečím,
V horkém létu, zimnici mám,
V ledové zimě, se svlékám,
Na pokraji života, se směji,
Před svou radostí, se chvěji.
V radostném davu, vzlykám,
S úsměvem slzy, polykám,
V bolesti rady rozdávám,
Příležitost k ničemu shledávám,
Pro jeden malý krok skáču,
Za poslední naději roztáčím káču,
Koloběh stejný dokola,
tím však nekončí má slova...
Ve ztracené lásce, hledám útěchu,
Minovým polem, jdu poslepu,
Na židli z jehel sedám
Zapomenutou naději hledám,
Kde beru sílu jít dál?
Vždyť lásky půl, život mi vzal,
Nechce se mi věřit,
Snad musím to střežit,
To málo co ze mě zbylo,
Tak snadno by se zahodilo,
Zřejmě nějaký důvod to má,
Překážky mi sem skládá,
Ale podívej se mi do očí!
Chci být svého života kočí.
Přebírám otěžě,
Přej štěstí bože!
Publikoval(a):
only-me, 7.3.2011