Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květy hlouposti

Květy hlouposti

Na jedné straně
bída utrpení strázně
a na té druhé
mamon a hýření nehorázné
slovo Čest se stydí
ve slovníku
Jsi vlastenec? Jsi k smíchu

Hloupost jak plevel netrhaný
se rozrůstá a kvete
Je vyznáván kult zbraní
na celičkém světě
Lidské plémě konzumuje
mediální šlamastiku
lhostejně se podřídí
všemu co se kolem děje
a nevidí, ach nevidí
že svět spěje do zániku
Publikoval(a): donne, 28.11.2019
Přečteno (157x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Iwanhoe, J.F.Julián, Bezhlavý rytíř, Psavec, Jikra, Martin Havlíček, Makaveli, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 11:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 13 stránek.
roboti