**Jenom se zeptal
**Jenom se zeptal
Anotace: ..třeba mu odpoví..
Různé ztráty ¦
Jeden básník ztrácí verše
když o lásce píše
místo psaní verše šeptal
chceš mě taky?Jen se zeptal.
I včelař ztratil všechen med
kde ho hledat?To ví hned,
na rtech každé dívky krásné
v polibcích?Vždyť to je jasné.
Že ztratily se hvězdy z nebe?
Když se podívám na tebe
hned poznáš kde hvězdy svítí
a chytíš se v lásce síti.
Hvězdáři,včelaři i ti básníci
každý si našel tu svoji milující
ony ty sítě lásky jsou všude
na každého kousek lásky vyjde.
To potom zas básník veršuje
svůj med si včelař stočí,
hvězdář si po hvězdách tancuje
každý se za svou láskou točí...
a miluje a miluje
a miluje…
-----
Publikoval(a):
Květka Š., 25.11.2019