Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Intenzivní péče

Intenzivní péče

V nemocnici na jednotce intenzivní péče,
pacientům na přístrojích čas se mnohdy vleče.
Náhle vejde chlap a poté ke skřínce si klekne,
podrbe se ve vousech a unaveně řekne:
"Vážení, aniž bych věděl jaké kdo má bolístky,
pořádně se nadechněte, budu měnit pojistky!"
Publikoval(a): netWoor, 24.11.2019
Přečteno (106x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Jikra, děda včela, Mirastus, donne

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti