Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ta pravá

Ta pravá

Máš chuť se zas zamilovat
ztratit pro ni hlavu
kam se ti jen mohla schovat
jak najít ji v tom davu?

Která má to kouzlo v sobě
jímž tě očaruje
kdo probudí vášeň v tobě
láskou obdaruje?

Proč lásky jsou tak jednostranné
miluj srdcem a né hlavou
je tolik lásek co jsou hrané
při čekání na tu pravou.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 24.11.2019
Přečteno (201x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Bezhlavý rytíř, Mirastus, donne, netWoor

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti