Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Panna

Panna

"Kdybych věděl, že seš panna,
byl bych více něžný.
Takhle jsem to pojal jak akt
víceméně běžný."

"Kdybych byla osobou, co
trochu lépe zná tě,
raději bych nenosila
silonové gatě."
Publikoval(a): netWoor, 23.11.2019
Přečteno (114x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti