Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nekonečné

Nekonečné

Definitivně zlomený
Znovuzrozený
Už se to nehnulo
Ono to usnulo
Asi jsme to zahrabali
Blbě se o to starali
Nechali to shnít
Nedovolili tomu přežít
Odešel jsem
Nechal to odejít
Zabil jsem to
Nechal to zemřít
Zničil jsem to
Zneužil
Tak dávno,proč nejde odejít
Proč není kam
Pořád je o čem snít
Ale k čemu snít sám
Publikoval(a): zkaaza, 22.11.2019
Přečteno (118x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 10:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti