Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas

Čas

Jan Čáp Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: I když nás rozděluje, přesto nás spojuje.

Malý krůček dennodenně rozděluje nás.
Neúprosně, pravidelně, jmenuje se čas.
Když tu nejsi, tlačím ho jak pytel kamení.
Když jsi se mnou, prosím „Stůj!“. Však on krok nezmění.

Spolu potom zažíváme přenádherné chvíle.
Sami se pak těšíme, až se uvidíme.
Teď už čekám. Až se chvěji, protože tě miluji.
Na tvůj úsměv, na tvé oči. Lásko já tě zbožňuji.
Publikoval(a): Jan Čáp, 20.11.2019
Přečteno (328x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, donne, netWoor

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti