Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VZKAZY DO SNŮ

VZKAZY DO SNŮ

Martin Havlíček Básně » o Životě

Anotace: podvědomí...:)

sním ve své hlavě před výlohou temnot
cítím mušky štěstí
jak drinky s mlhou mixují
s taneční hudbou a to bez výjimky
i moje splíny
o závod letěly

kolik času si ještě dopřeju
ze smyček hrobů nicoty
snad až si sundám zástěru
hlouběji se dostanu
do kvantové prázdnoty

chyběli mi v těle hořčiny
sladké orgasmy a soli nad zlato
v kyselém nálevu třeba mě pohostí
do syta,nevzdám to

třeba se nahmatám
ve vzkazu do snu
kde si popletené výhybky
od světla až po tmu
nespletu

a tak nalezené vzkazy v lahvích
nikdy v jádru nestárnou
talismanům spadly hradby
sebe se vždy zastanu
Publikoval(a): Martin Havlíček, 18.11.2019
Přečteno (156x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Desiré, donne, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 13:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti