Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Holub

Holub

Cvrnknutím o prsty
vypouštím holuba.
Nikdo mě neviděl.
Nikdo mě neudá.
Vyletěl slunci vstříc,
však dopad do prachu.
Balkon je dobrá skrýš.
Mlčky a bez strachu
vytáhnu druhého.
Je ještě tlustější.
Třese se na prstě.
Můj hlas ho konejší.
I jeho vzápětí
vypouštím do světa.
Ne, nebyl poštovní.
Je libo osvěta?
Už asi tušíte,
co jsem to vykydl.
Holub byl z rypáku.
Někde jsem nastydl.
Publikoval(a): netWoor, 15.11.2019
Přečteno (84x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti