Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Kdysi

**Kdysi

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...kdysi dávno,moc dávno..

První taneční
¦
Kdysi,
to bývaly taneční
šaty obyčejné
a nové sváteční
střevíčky na kramfleku
a jako z časopisu
ještě si trochu namalovat
tváře,oči, pusu.

A konečně začíná
ta naše taneční hodina
hned se mi zalíbil jeden kluk
já jemu nebyla taky fuk.
Volenka pánská i dámská
my spolu jen tančili
škoda že jsme se potom
tak nějak sobě
ztratili.

Když ale vzpomínám
na mé taneční
v hlavě toho kluka mám
a to je báječný,
jisté je,že bych ho už nepoznala
kdybych ho někdy i potkala,
mně bylo šestnáct a něco
jemu víc tak o rok
byl moje láska z tanečních
a já nikdy nezapomenu
jsem asi cvok…

~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 13.11.2019
Přečteno (51x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Bezhlavý rytíř, netWoor, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 22:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti