Miluji
Miluji
Anotace: Jedna zamilovaná, co dodat.
… Kolik krásných tváří.
co jsou jako sen,
Srdce touhou hoří,
pro jedinou jen…
…Kolik tichých pohledů,
co prosí o dotek,
lhát nedovedu,
prosím o polibek…
…Miluji paprsku zář…
…Půvaby co Slunce jsou,
jemnost rtů hladových,
ostych kreslí růžovou,
pár doteků nevinných…
…Vášeň co v očích hoří,
pohledy svůdně šeptají,
v ruiny hradby boří,
zábrany jako led roztají…
…Miluji paprsku zář,
miluji blankyt nebe…
…Pár plamínků svíček,
co noc teplem pohladí,
vína rudých kapek,
v žilách krev naladí…
…Intimita co proniká,
spojená v objetí,
těla se dotýká,
ztracen v závratí…
…Miluji paprsku zář,
miluji blankyt nebe,
miluji života tvář…
… Kdo nosí svůj svět,
nemusí se bát,
že budou závidět,
když chce Srdce dát…
… Kolik krásy skrývá,
pro chvíli právě tu,
polibkem ožívá,
Láska patří k životu…
…Miluji paprsku zář,
miluji blankyt nebe,
miluji života tvář,
miluji jen tebe…
Publikoval(a):
greatpedro, 10.11.2019