Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lístky z minulosti

Lístky z minulosti

Poslal jsi mi úsměv-
jako hvězda září,

takový, co sluší
každé lidské tváři

Poslal jsi mi slovo-
laskavé a milé,

teplem zahalilo
mnohé hořké chvíle.

Poslal jsi mi lásku,
kterou srdce dalo.

Jenže pro přítomnost
je to trochu málo....
Publikoval(a): Kytka62, 8.11.2019
Přečteno (150x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Desiré, Bezhlavý rytíř, Květka Š., donne, Jikra, Martin Havlíček, děda včela, netWoor, Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti