Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oni

Oni

Samota zebe.
Znectěné nebe
symbolů plné
v bolestech trne.

Zůstanou spolu.
Snesou se dolů
a v dálku chladnou
za obzor padnou.

Necítí zimu.
V oblacích dýmu
spí krysař s flétnou...
snad ještě vzlétnou

k luně, jež zebe,
zatímco nebe
symbolů plné
v bolestech trne.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 7.11.2019
Přečteno (118x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: stin, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Mirastus, donne

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti