Láska
Láska
Láska
trny srdce léčí
láska srdce objímá
je tak vroucí
a je celistvá
Já si lásky
vážím
jako květ něžný
strážím
Láska vášnivá
až se podlamují
kolena
A poté za třpitu
měsíce
políbíš mě na líce
Osvícena naše těla
nocí se nesou
navždy
chvílí svou
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.11.2019