Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Myslivec

**Myslivec

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...a ta jeho...

~~~~~~~~
Krásnou ženu má
zelený myslivec
každý mu ji závidí
a to je vážná věc,
všichni o ní povídali
že myslivce nemusí
ať ogary z vesnice
milovat zkusí.

Smutný je ten myslivec
pomluvám uvěřil
v hlavě se mu asi honí
koho by zastřelil..
Večer přišel do hájenky
tam ženuška pláče
myslivečka pak objala
prý spálila koláče.

Zástěrku má od sazí
a pícka neposlouchá
mám tě ráda myslivečku
šeptá mu do ouška...
Co se o mně povídá
to žádná pravda není
já mám jenom tebe ráda
a to se nezmění.

Myslivec pak povídá
vždyť já to holka vím
promiň mi to prosím tě
trochu se stydím
že jsem včera v hospodě
ty chlapy poslouchal
jeden ten měl z toho srandu
co mi nakukal.

Zítra jdeme spolu
do šenku k muzice
asi budou závidět nám
lásku tvou a myslivce...
A tak se to taky stalo
pilo se a tancovalo
a v hájence u myslivce
se taky milovalo.

~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 4.11.2019
Přečteno (30x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti