Souboj ve smutku
Souboj ve smutku
Se soubojem,
tak tvým
začítám se do básně
od Tebe
Smutní andělé
volají k lásce
Tvé
Žití s bolestí
Avšak
si mou radostí
Zpívám tvé písně
a chci Tě
Rozprostřeny jsou tak zvláštní
nitě
celým žitím miluji Tě
Bolest smělá
obepnula naše těla
jsem jako zkamenělá
němá
Bolest moje je I tvoje
Ať rozprostřou křídla
andělé
At pryč jou
smutky zlé
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.11.2019