Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Středa

Středa

slzy-deště Básně » o Lásce

Anotace: před spaním

Ráno se potácí
foukáš mi do tváře kousek pěny
černý čaj se louhuje
lžička s medem se rozchází
když mícháš loučení bez ozvěny
klíčky cinkají, horká voda v žaludku pulzuje

Místo radia broukání
voňavé vlasy, hebké dlaně
víno vpilo se do rtů
myšlenky visící v pavučině
nahé duše připravené ke koupání
říjen za prosincem doplul
spílající probuzení bez pozvání

Rozlitá káva, šum měsíce
prsty vlnící se po ruce
nepozvané vrásky
oči milníkem dnů
společná peřina, z části
z poslechu slov úsměvy tvé čtu
Publikoval(a): slzy-deště, 29.10.2019
Přečteno (116x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř, donne, Mirastus, Klarineb, Mari13

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 06:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti