Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Narodil jsem se a snil

Narodil jsem se a snil

greatpedro Básně » Smutné

Anotace: Taková smutná o životě.

…Narodil jsem se a snil,
tak tiše v ulicích kráčel,
životem sám jen bloudil,
stín zoufalý za zády vláčel…

…Narodil jsem se a žil,
tak věrně oddaný,
své touhy nosil,
v srdci bez branný…

…Narodil jsem se a věřil,
snům, co stále mám,
jen jednou v očích ožil,
tváří, co dlouho znám…

…Narodil jsem se a psal.
o hlasu, co šeptá srdci,
fantazii krásnou znal,
tajemství nosil přeci…

…Narodil jsem se a snil,
o polibku jediném,
lásku v srdci nosil,
v doteku rtů nevinném…

…Narodil jsem se a miloval,
půvab rudých Růží,
věrnost kráse sliboval,
vůni nosil pod kůží…

…Narodil jsem se a žil,
rozumem zaslepený,
citům vůbec nevěřil,
jak život je prázdný…
Publikoval(a): greatpedro, 28.10.2019
Přečteno (171x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Jikra, Mari13, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 04:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti