Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když lvi opravdu začnou

Když lvi opravdu začnou

1a Básně » o Lásce

Anotace: Skutečná Láska nezná nepřítele. https://www.youtube.com/watch?v=jtM7or2HI4Q

Když začnou lvi řvát
natřásají hřívy své
a andělé jen divají se
v němém úžasu
usedají na mraky
slzy jim kanou do klasů

když začnou lvi řvát
a hrudí bijí o mříže
chtějí jen světu říci
že milují
že zažívají stav beztíže

když začnou lvi řvát
zatřese se celá zem
a Láska požehnaná
něhu rozhostí
vnitřním Vesmírem.
Publikoval(a): 1a, 27.10.2019
Přečteno (84x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mari13, Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti