Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč je smrt?

Proč je smrt?

Marie Bernadeta Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: a přece nikdy nepřiznáme, že nevíme proč život náš trvá omezený čas

Proč je smrt?


Ten směr, kterým se ubíráme,
všichni dobře známe
a přece nikdy nepřiznáme,
že nevíme proč život náš
trvá omezený čas
a proč je tolik utrpení třeba,
abychom přesto v duši nepřestali doufat
v uzdravení duše i těla
po smrti,
která však viditelně ukončí
život v tomto světě,
kde skoro nic už není přirozené,
ale podobá se více podsvětí.

Bojím se zůstat sama
a přesto všechno mezi náma
se nikdy neztratí,
Bůh všechno duši dává
a v nebi lásku oplatí.

Čas plyne tiše kupředu
a navíjí se klubka nit,
ještě se usmát dovedu
a s Andělem se přít.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 23.10.2019
Přečteno (164x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti