Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Do tvých očí se dívám

Do tvých očí se dívám

greatpedro Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Taková zamilovaná

Do tvých očí se dívám,
dva plamínky štěstí,
mlčky je hlídám,
uzamykám do věčnosti,
do rtů medových,
co život svádí,
pro moc půvabů sladkých,
něha polibky hladí,
do vlajících vlásků,
co vítr dechem laská,
v lesku slunečních paprsků,
vášeň nevinnost láká,
do rukou ze Sametu,
pro jedno pohlazení,
Osud píše větu,
v mysli je zaslepení,
do tvých očí se dívám,
tiše zasněný,
pohledy říkám,
jsem láskou šílený.
Publikoval(a): greatpedro, 16.10.2019
Přečteno (589x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pája07

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 22:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti