Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růže

Růže

Kdysi byla krásně rudá,
teď je uschlá, celá žlutá..
A kdo za to všechno může?!
Přeci láska jiné růže..

Dlouhou dobu, rostly spolu,
splétali se v jeden keř.
Byli šťastni, mezi nimi
neexistovala lež..

Však vyrostla tu růže další,
po růžině, růži touží..
Omotala ji svym trním,
tak dlouho ji trápila..
Až v nebohé druhé růži, lásku k rudé zabila.
Publikoval(a): Babadook, 14.10.2019
Přečteno (201x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 14:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti