Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Školák

Školák

Malý Honzík výteli,
začal chodit do školy,
učí se v ní číst a psát,
jedna, dva, tři počítat.

Každý den se těší,
občas se mu, ale nechce,
je rád, že něco nového se dozví,
už umí se podepsat hravě.
Publikoval(a): mys, 9.10.2019
Přečteno (61x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 05:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti