Úděl života
Úděl života
Anotace: Proč jsme tady???
Co je údělem našeho života? Neustálé podlézání a předstíraná ochota?
Kam zmizela láska, přátelství a cit, proč člověka nebaví na tom světě být?
Proč přítel příteli vrazí kudlu do zad a zlomeniny srdce nedají se smazat?
O čem povídaj si kočky a kam vrány chodí spát,
proč člověk má být na světě když ho nemá nikdo rád.
Proč ve snu je svět krásnější, když v pokoji je tma
a zpříznění dvou duší tak těžké být se zdá...
Ten na kom ti záleží je tisíce mil daleko,
já zapnu si teď Všechnopárty a bude mi veselo...
Publikoval(a):
mrňous, 6.3.2011