Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozbité

Rozbité

Najave Básně » o Lásce

Anotace: když se vám srdce rozbije

Proč to tak bolí
když otevřeš srdce
Ty chceš darovat lásku
Oni ti ji chtějí ukrást.

Proč to tak bolí
Když tě kamarádka zradí
Ty chceš souznění
Ona si svých cílů hledí.

On to v tobě vzbudil
Ale sám necítil nic
Nechala ses oklamat
Svými představami.

Co mi teď zbyde jiného
Než se znovu uzavřít
Schovat to co mi bije
Ať se znovu nerozbije.

Je to sice život napůl
Ale jistotou se uklidním
Protože se už nezamiluju
Večery neprotrpím.

Nechtěl nic
Přesto ses nabídla
Chopil se zraněného
A mršinu odhodil.
Publikoval(a): Najave, 7.10.2019
Přečteno (77x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 23:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti