Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Obchodník

**Obchodník

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..asi s deštěm..

~~~~~
Obchodník s deštěm
je každý temný mrak
někdy dá pár kapek
jindy zas liják
jeho slabou stránkou
jsou mokré deštníky
a taky kaluže
pro holky pro kluky.

Rád pozoruje louže
jako ta zrcadla
zlomyslně se směje
tam holka upadla...
máma se nezlobí
na mokrou dívenku
trochu ji osuší
oblékne pláštěnku.

A ten náš mokrý mrak
je trochu naštvaný
slunce mu pohrozí
duha je nad námi
ve zbývajících loužích
se vrabci umyjí
a obchodníci s deštěm
po nebi odplují.

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 6.10.2019
Přečteno (27x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Bezhlavý rytíř, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 12:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti