Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Karel Gott

Karel Gott

mys Básně » o Lidech

Anotace: 1.10.2019 úterý

Utichl v úterý zlatý slavík,
jen z televize a rádia,
je slyšet jeho hlas.
Pláčou skoro všichni
mladí i staří,bude tu chybět
kolem nás.

Snad mu bude lépe,
tam na hvězdném nebi,
zdraví už ho trápit nebude.
Odešel člověk s pokorou a dobrým srdcem,
ve svých písních ,
tu s námi napořád zůstane.
Publikoval(a): mys, 5.10.2019
Přečteno (83x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti