Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Já celá

**Já celá

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..o hlubině,lastuře,lásce a básnících..

~~~~~
Celá se
ponořím
do řeky vět
do moře slůvek
do oceánu písmen,
tak objevím
všech básníků svět
verše zarovnané
bez „olůvek“
básníky
beze jmen,
najdu tam v hlubině
tajemství věků
slůvka něhy
a perly moudrosti,
já zuji si boty
přejdu řeku
jsou tu dva břehy
ze smutku do radosti.

I láska je tam
v hlubinách ukrytá
zavřená v lastuře
vím,z takové hlubiny
strach není
láska je krásná
a nejen v básních
ale i v srdcích
nám životy láska mění

~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 4.10.2019
Přečteno (30x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, donne, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti