Předměstí
Předměstí
Někdy cítím hlouběji než muži dnešní,
prší a já na předměstí,
u lamp, co teď zhasnou v dešti.
Stojím celý promáčený,
s pomocí mých těžkých vín,
držím dlouho hloupé karty,
dneska tu nic neslavím.
Prší a já na předměstí,
u lamp, co teď zhasnou v dešti,
s vodou co mě obléká,
prší a já na předměstí,
láska naše odtéká.
Publikoval(a):
Martin Hašlar, 3.10.2019