Je podzim
Je podzim
Anotace: Zase další krátká o podzimu.
Kaštany na zemi a barevné listí,
sluníčko na nebi ještě pěkně svítí.
Děti ty dělají strašidla z dýně,
maminka z jablíček štrůdl jim peče.
Krásně je v přírodě když babí je léto,
na podzim sklízíme úrodu velkou.
Oříšky,šípky než příjdou deště,
ať počasí těší nás co nejdéle ještě.
Publikoval(a):
mys, 1.10.2019