Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klidsnad

Klidsnad

Ruce si rozpárat
Snad pak budu se mít rád
Hlavu si roztříštit
Snad pak bude líp
Uši si urvat
Abych nemusel poslouchat
Oči si vydloubat
Snad pak budu spát
Nohy si polámat
Abych nemohl utíkat
Ruce si uřezat
Abych nemusel psát
Srdce si vytrhnout
A sežrat
Lidem se vyhnout
A nasrat
Snad pak budu mít
Svůj vysněný klid
Publikoval(a): zkaaza, 28.9.2019
Přečteno (172x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J.F.Julián, ZENITZERO666, Kiwi-Alone, Makaveli, donne

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 22:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti