Plná sklenka
Plná sklenka
Plná sklenka
Sedíš tu u vína tak
sama.Sklenka Ti přetéká
jenže ne vínem ,ale slzama.
Sedíš tu u vína v srdci
je prázdnota.Láska Ti
utekla bolest zapíjíš
vínem.
Sedíš tu u vína,kde je
to štěstí kde je láska
a pochopení.Je tu jen
nicota a duše umírá.
Sedíš tu u vína láhev
je dopitá.Tobě je hůř
a hůř všude je prázdnota.
Oči tvé pláču.
Sklenice plná slz
smutný to osud.
Publikoval(a):
slunečnice69, 27.9.2019