Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sám

Sám

V tichém schoulení,
co jen moje je a nikdo jiný
se nekouká,

v jemném znění dechu,
které ostatní neslyší,
jak z úst pomalu odplouvá,

v peřejích snu, v blouznění,
co nikdo jiný necítí,
jak v srdci bouře rozpoutá,
tam jsem sám.
Publikoval(a): Martin Hašlar, 26.9.2019
Přečteno (64x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: stin, a1ička, Makaveli, donne, Jikra, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 11:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti