**Do písku
**Do písku
Anotace: ..tvé jméno si do písku ta smutná psala..
~~~~
Když někdy u srdce zacinká
hned se ji ohlásí vzpomínka
na tvoje tváře ohněm hořící
a na dvě ruce něžně hladící.
Tvé jméno pak napíše do písku
měla jen tebe,tvou lásku,
teď sama musí slzy polykat
a svůj smutek dál jen ukrývat.
Ty jsi byl kus jejího štěstí
tvůj odchod bolel jak rána pěstí
a tma,jako ten samet černá
je tomu smutku aspoň věrná.
Až den rozhrne ten černý samet
tvoje jméno v písku vítr dávno zamet,
vracet se za ní asi nemá význam
zůstal bys tam už sám…
do písku napsala
dál na tebe nečekám
~~~~~~~**
Publikoval(a):
Květka Š., 24.9.2019