Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nesmělá

Nesmělá

Snad každou hodinou,
minutou, vteřinou
ta vnitřní jistota
sílí a vzrůstá,
že ti chce říct to, co
snadno se neříká...
Však stále mlčí,
ta nesmělá ústa.

Bytostně vědoma
toho, co cítí,
co rozum uzamčel
a spolkl klíč.
Srdci se vysmívá:
"Mlčky si křič."

Jak dlouho ještě tvé
uši neuslyší
slova, jež pro tebe
zní jí v duši:
"Miluji tě...."
Publikoval(a): Kněžka, 23.9.2019
Přečteno (134x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Lindos, Klarineb, Mirastus, děda včela, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 14 stránek.
roboti