Květy orchidejí
Květy orchidejí
Anotace: Ke květům orchidejí přirovnávám lidská srdce
Přetnout pouta
Utrhnout ze dne
co jde
smí se,či ne
Květy orchidejí
co je proklínají
Duše čistá
co se chystá
neví
Krásné květy
orchidejí
brzy svět opouštějí
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.9.2019