Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dva zajíci

Dva zajíci

Hádají se dva zajíci,
o svůj nový pelíšek,
oba našli beranici,
to je důvod rozmíšek.

Každý zlostně podupává,
obhajuje svoje práva.

Hádka končí, smír je tady,
budou ji mít dohromady.
Publikoval(a): Psavec, 17.9.2019
Přečteno (170x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Kapka, donne, Kněžka

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti