Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Básníkem být

Básníkem být

Tomáš Podkova Básně » ?nezařazené?

Anotace: Chtěl bych být básníkem.

Chtěl bych být básníkem,
vidět svět jinak.
Malovat slovy v myslích obrazy,
toužím koučovat představy.
Zrodit se zánikem,
než přijde zima.
Hledat a objevovat brzy,
zlato mění se v slzy.
Publikoval(a): Tomáš Podkova, 12.9.2019
Přečteno (59x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 15:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti