Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na dálku

Na dálku

Na dálku

Mám poslední cígo
Dokouřím ho
A jdu spát
U tebe řvou ptáci

Dnešní noční povídání na dálku
Bylo zas tak krásný

Miluju tě stále víc
Z oblohy mojí zmizely mraky
Našel jsem v tobě slunce
Ty to máš stejně taky

Dokouřím svý poslední cígo
Abys mohla jít konečně spát
Nemůžu být takový sobec
Takhle Ti z Tvé krásy brát

Jen pár slov potichu
Do snů než půjdeš
Chtěl bych ti ještě
Můj miláčku říct

Někdy mám o tebe strach
Ne strach ješitnýho chlapa
Co bojí se o svou ztrátu
Co bylo jeho a najednou je pryč

Bojím se o nádhernou bytost
Na který mi tak moc záleží
Krásu která ke mně přišla ve chvíli
Kdy se už v nic a nikomu nevěří

Snil jsem o Tobě v nocích beze spánku
Svítání vcházelo bez naděje mrazivé

Bojím se o Tebe v hloubi své duše
Protože si nechci někdy vyčítat
Že jsem nestál vedle Tebe
Když na Tebe někdo hrubou dlaní šáhl


Bojím se o Tebe v hloubi svého srdce
Že nepřikryl tě před šípem můj štít
Že moje korouhev nevlála nad tvojí hlavou
Když musela jsi sama do boje jít

Vím že máš v sobě Johanku z Arku
Sama že bitvy vyhráváš
Chci jen abys věděla že ...
Největší armádu světa ve mě máš

Není podstatný že krvácím jinde
V jiném světě že teď jsem
Tvoje bitvy i mé vlastní jsou
Společně přeměníme v život sen ...

Teď cítím Tě kousek ode mne
Natáhnout ruku můžu se Tě dotknout
Tak blízko a tak daleko jak jen můžem být
Oblékám zbroj a za Tebou musím jít

Chci Ti stát po boku
A Tebe po svém boku mít....

Napořád.....
Publikoval(a): dlouhejkour, 11.9.2019
Přečteno (67x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, děda včela, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 15:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti