Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Samota

Samota

Tomáš Podkova Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jak se cítíš?

Samotou brázdíš
na bárce ze svých snů.
Co chvíly ztrácíš
pocit vítězů.

Dál tě má, celého tě objímá.

Co v tobě dřímá
se bojíš přiznat sám.
Tvá mysl líná
usíná ve výmluvách.

Ve skrytu stínu
svého svědomí.
Podléháš splínu
náladám temným.

Sám se sebou, prohráváš souboj.

Sám se brodíš a ztrácíš
v záplavě iluzí.
Vymanit se jen stačí
ze spárů démoních.
Publikoval(a): Tomáš Podkova, 11.9.2019
Přečteno (45x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 07:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti