Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Záchrana nebo trest

Záchrana nebo trest

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: I tohle se může v životě stát. Možná to není až tak katastrofální řešeni, kdo ví..

Já jsem slíbil lásku Janě,
když zaplatí dlužné daně,
vidím radost v její tváři,
když míříme ku oltáři,

Jakmile dluh zaplatila,
tvrdý režim nastavila,
lituji, že dlužné daně,
nyní musím splatit Janě.
Publikoval(a): Psavec, 10.9.2019
Přečteno (94x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti