Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Nalej mi..

**Nalej mi..

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: (:-)***(:-)

~~~~~~~
Nalej mi
čistého vína,
živote,
nějak se
den ode dne krátíš
i když vím
že přece každému
ať chce nebo nechce
jednou se ztratíš.

Někomu proletíš
jenom tak v pohodě
jiný má starostí
plné kapsy
někdo se cítí
jako kočka
či ryba ve vodě
vybírat není možné
řekneme ať si.

Karty si zamícháš
živote sám
tak proč žolíky
chybí ti v balíčku?
Vím že by stejně
už k ničemu nebyly
ty nás máš
všechny v malíčku.

Od zrodu až k listu
poslednímu
životem procházíš
v dobrém i zlém
o tom svém žití
mysli si co chceš
někde se tam spolu
všichni
jistě sejdem…

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 9.9.2019
Přečteno (70x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, donne, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 14:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti